19/03/2013

Just Forget The World For A Time


HEY THE BLOG
Ville så meget ønske at det snart ville blive ordenligt forår, men sneen har ikke givet slip endnu. Jeg savner sommer og sol, selvom sneen nu også er flot at kigge på, men længtes efter sommer så utrolig meget. Savner at mærke de varme solstråler på min hud & at kunne gå udenfor uden en stor vinterjakke på. Håber bare på at vejret snart begynder at blive bedre! Fik desværre ikke blogget igår pga. lektierne og så var jeg sammen med min søde veninde Vanessa, for at kigge lidt på kjoler & snakke. Altid hyggeligt, at bruge tid med Vanessa! I morgen har jeg heldigvis mange aflyste timer, så skal kun være i skole i to timer og bagefter skal jeg være sammen med Tobias, hvilket bliver dejligt. Glæder mig til at se ham igen!!! Håber i kan holde varmen derude og jeg håber i kan li' billedet jeg har redigeret. Hvad synes i om det?
LOVE MALENE

4 kommentarer:

 1. Det er et virkelig, virkelig flot billede!!!

  Kig gerne forbi - juliemogelmose.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :-D
   Kigger lige forbi din blog.

   Knus Malene ♥

   Slet
 2. Heeej Malene

  Jeg har lige fået at hvide at Google reader lukker ned og det kan godt ske at det måske vil gå ud over vores læser system med google friend connect. jeg har jo fulgt dig og ønsker stadig at støtte op om din blog, så jeg følger dig nu på bloglovin :)
  Jeg håber at du måske også vil følge mig?

  http://www.bloglovin.com/blog/3353513

  Knus Sille
  Hvis du vil læse mere om nedlukningen er der et link her : http://googlereader.blogspot.dk/2013/03/powering-down-google-reader.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja har godt læst det, det er ret øv. Men jeg går lige ind og følger dig på bloglovin. :)

   Knus Malene ♥

   Slet