30/04/2014

Creativity Requires Knowledge.

 
HEY THE BLOG
Så er jeg her igen og er hjemme fra Paris. Savner allerede Paris, men det er nu også dejligt at være tilbage igen. Jeg kom hjem i torsdags, og ellers har jeg bare haft nogle skønne dage, med en masse dejlige mennesker. I fredags var jeg bare sammen med Jessica, for at give hende de gaver  jeg købte til hende i Paris. & så var jeg også sammen med ham den søde, hvor vi alle tre bare gik en lang tur i det gode vejr og snakkede. Det var mega hyggeligt.
Men tror aldrig jeg har mødt en så anderledes fyr som ham. Han er ikke ligesom de andre & det føles som om, han er Mr. right in a way. Han er en fyr der har hjertet på rette sted. Han kan beskytte mig, som igen andre har kunne gøre. Han er sjov og vi forstår hinanden. Han er moden og har erfaring. & så er han 94'er ligesom mig selv. Men alt i alt går det fantastisk, med alt jeg laver for tiden. Både med arbejde af billeder, veninderne & kærlighedslivet.
I lørdags var jeg også sammen med ham den søde, hvor jeg mødte noget af hans familie Det var også rigtig hyggeligt. Hvor vi spiste god mad, fik snakket en del osv.
I søndags var jeg sammen med Jessica igen, og vores tætte veninde Sara. Hvor vi bare solede os, grillede en masse god mad, spiste is, grint og snakke en del som altid. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg ville gøre uden dem i mit liv.
Ellers har jeg bare været i skole/arbejde for at redigere de mange billedet projekter jeg har gang i. Været sammen med han den søde efter skole i mandags, tirsdag bare slappet af og været til tandlægen. & i dag bare redigeret en hel masse billeder. Glæder mig i hvert fald til jeg får fri, da jeg skal ud at shoppe med Jessica. Livet kunne ikke være bedre og så skinner solen også.
Billederne på indlægget er fra Roskilde Tekniske skole, som jeg stærkt regner med at starte på. Der kommer også meget snart billeder ud fra det tøj jeg selv har syet, naturbilleder, Paris billeder og de seneste mange  køb. :-D
Jeg håber i alle havde en god påske og nyder det gode vejr. Jeg vil dog smutte igen, da der er meget arbejde jeg skal i gang med.
- Hvad synes i om billederne & havde i en god påskeferie?
 
LOVE MALENE

7 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se det tøj du har syet! :))

  http://wordsbychristina.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig! :-D

   http://simoneeart.blogspot.dk

   Slet
  2. Tak til jer begge to, glæder mig til at høre jeres meninger om det! :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 2. Fine billeder! Håber du havde en skøn tur til Paris :)

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Ja det havde jeg skam! :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Rigtig fin og meget inspirerende billeder! Vil også så gerne til Paris :-)
  kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det er virkelig en fantastisk by. Elsker Paris! :-D

   Love Malene ♥

   Slet