30/04/2015

Everything That Kills Me Makes Me Feel Alive.

HEY THE BLOG
Så er jeg her igen med lidt flere naturbilleder, jeg tog for nylig. Jeg har redigeret dem på en lidt dyster måde, da jeg synes det passede bedst til billederne. 
Jeg har også endelig fået den halskæde hjem, jeg har skrevet om i et tidligere indlæg. Er i hvert fald virkelig glad for den! Den er boheme agtig med nogle mønter der hænger ned af, men glæder mig til at vise jer den. Den var faktisk rimelig billig i prisen, og kvaliteten er rigtig god.
Udover det går alting rigtig godt, er stadig rigtig glad for tiden. Træningen går også super plus jeg har også fået meget mere overskud. Jeg er allerede begyndt at kunne se resultater. Så det er bare et plus, men jeg drikker også fittea, som er en udrensende detox te. 
Jeg glæder mig også til i morgen, da det er 1 maj så jeg skal i fælledparken med nogle skønne venner for at drikke og hygge. Men ved ikke om vi tar til fest efterfølgende, og så skal jeg også sove sammen med min bedste veninde Jessica. Så det skal nok blive rigtig hyggeligt, jeg håber bare på at det ikke regner i morgen. Det har bare at blive godt vejr. 
I dag slapper jeg egentlig bare af, men tror jeg vil tage mig et langt og varmt bad om lidt. Jeg vil dog smutte igen, da jeg ikke har så meget andet på hjerte. Men i får snart et indlæg om de seneste køb.
- Hvad synes i om mine billeder? & skal i også i fælledparken?

LOVE MALENE

10 kommentarer:

 1. Great post:)

  http://denimakeup95.blogspot.it/

  SvarSlet
 2. Nice post :)
  thank you for your comment, I follow you now via GFC. please follow me back

  http://wing-fly-alone.blogspot.de/

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much, I will follow you right back. :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Det er nogle super fede billeder! :)
  - Godt indlæg :)

  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Virkelig fine billeder!

  SvarSlet
 5. Hey Dear!
  Are you interested in following each other?

  ZOE from zoeloveslifestyle.blogspot.co.at

  SvarSlet
  Svar
  1. I will take a look on your blog first. :-D

   Love Malene ♥

   Slet