11/06/2017

The Black Diamond Architecture.HELLO WORLD
Jeg har haft travlt igen, siden jeg ikke lige har fået blogget et stykke tid. Men her er de billeder jeg fik taget af arkitekturen i det kongelige bibliotek, da jeg var til en fotoudstilling. Synes det er rigtig fint med de organiske former i gelænderet og det sorte glas, når man ser den sorte diamant udefra.
Nok om det, desuden har jeg egentlig bare haft travlt med at ses med Jessica, familie og venner samt lavet lektier. Men har nu hygget mig, spist ude og nydt mine venners og families selskab. Så har jeg besøgt Medicinsk Museion, hvilket var virkelig spændende og makabert. Dog har jeg ikke fået taget billeder med mit kamera derinde. Da noget af det, er lidt for makabert og skræmmende.
Udover det går det rigtig godt. Alting går som det skal og jeg føler mig glad. Så det kunne næsten ikke blive bedre.
Igår var jeg også i biografen med min søster, hvor vi så The Mummy. Den var faktisk god og alligevel rigtig interessant. En film jeg kan anbefale, selvom den dog har fået dårlig kritik af filmselskabet i dk. Men ifølge IMDB har den fået 6 ud af 10.
I morgen skal jeg være sammen med min veninde Melanie, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Da jeg har en overraskelse til hende og da vi skal aftale et photoshoot projekt sammen, vi i den kommende tid skal lave. Så det skal nok blive spændende. Glæder mig i hvert fald til at komme igang.
Jeg har forresten også endelig fået købt den plante jeg længe har ledt efter, og så til en rigtig billig pris. Er virkelig glad for den. Der vil i den kommende tid komme billeder ud af den samt de seneste køb. Jeg vil dog smutte igen, men jeg håber i alle har det godt derude.
- Hvad synes i om billederne?

LOVE MALENE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar