28/01/2013

I Believe In You


 
HEY THE BLOG
Har længe haft lyst til at lave et lidt religiøst indlæg, ikke fordi jeg er overdrevet troende. Men jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord. Jeg tror på der er en gud et sted. Jeg er selv katolik, og jeg ber engang i mellem, når jeg har problemer eller også ber jeg for andres problemer. Men på en eller anden måde har det altid hjulpet mig, når jeg har haft det svært. Jeg tror bare ikke rigtig på alle de historier omkring Jesus og Jomfru Maria. Det kan godt være at de måske engang har levet, men tror sku ikke på at jomfru Maria fødte guds søn og at Jesus kunne gå på vandet. & bare det at Jesus genopstod efter døden. Lidt for overnaturligt, men hvem ved?! Har i en religion? & tror i på noget?
LOVE MALENE ♥

10 kommentarer:

 1. Super godt indlæg!

  Jeg vil ikke sige, at jeg er troende - kristen, men ikke troende. Dog tror jeg på paradiset.. at når nogen, nær mig, dør, så kommer de i himlen, hvor Gud tager sig godt af det. Det er for mig mere en rar tanke end tanken om en menneskekrop, som vil rådne op :-)

  De bedste hilsner
  Nanna
  Shitoglouisvuitton.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det lyder også meget bedre end bare at rådne op. Har også tit tænkt på at man måske får et nyt liv efter døden?

   Men kigger da lige forbi din blog.
   Knus Malene ♥

   Slet
 2. Interessant indlæg :-)
  Jeg er troende kristen. Jeg tror på det der står i biblen om Jesus og jeg tror på at han døde på korset for vores skyld. Jeg tror på at hvis man tror på det så kommer man i himlen når man dør. Jeg går også nogle gange i kirke, men det er dog ikke særlig tit. Så ja, jeg er kristen.
  Fedt at du "tør" skrive om din tro :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Interessant :-D Altså sidst jeg var i kirke, var til en barnedåb her i sidste måned, men ellers var det i sommerferien da jeg var i Portugal. Men har skriftet før, og da jeg skulle konfirmeres blev vi undervist af nonner. Det var lidt underligt haha :-D
   Mange tak da, kan bare godt li at høre andres meninder om deres religion ;-)

   Knus Malene ♥

   Slet
 3. Jeg er helt enig om det du skriver! Jeg er også selv kristen ;) og nogen gode billeder til indlægget :D
  Jeg har en give-away kørende på min blog, og ville høre om du kunne tænke dig og deltage?
  http://kom-se.blogspot.dk/2013/01/black-mask-give-away.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og nice :-D
   Det øverste billedet fandt jeg på weheartit, og redigerede lidt på det, det nederste billedet har jeg selv taget af nogle af mine rosenkrænse. ;-)
   Men kigger da lige forbi din blog.

   Knus Malene ♥

   Slet
 4. Jeg følger nu din blog med gfc. Du spurgte om jeg ville følges. Venter på at du gør det sammme :)

  SvarSlet
 5. du spurgte på min blog om jeg vil følges, og det vil jeg gerne. så jeg følger dig nu, og så kan du jo bare følge mig tilbage :-)

  SvarSlet