25/09/2015

Take It All One Day At A Time And Enjoy The Journey.


HELLO WORLD
Så er jeg her igen, med lidt nyt. Billederne er fra, da det stadig var sommer i Danmark. Hvor jeg gik en tur, med min ven Marco i Botanisk Have i København. Hyggelig dag og fik et par gode sommerlige billeder. Savner bare allerede varmere vejr, da jeg synes det er blevet en del koldere allerede. Men det blir nu også meget hyggeligt til december. Selvom jeg nu ikke magter kulden.
Mine drømme om at komme til Philippiner, for at møde min familie og for at se naturen og opleve kulturen. Drømmen bliver realiseret næste vinter om et år. Da det er regntid om sommeren, så det bedste tidspunkt at tage afsted, er om vinteren.  Så det glæder jeg mig rigtig meget til, selvom der er lang tid endnu. Men nu ved jeg med sikkerhed, at det bliver til nogen! 
Udover det har jeg det godt, og glæder mig til en weekend uden afleveringer og lektier, så det kunne ikke blive bedre. I morgen skal jeg tage billeder af den lille havfrue, da jeg faktisk aldrig har taget billeder af hende, selvom jeg går i skole i København hver dag. Har jeg bare aldrig rigtig tænkt på, at tage billeder af hende. Søndag skal jeg til pole igen, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Ellers har jeg haft en rigtig god uge, hvor jeg har været sammen med familien for at fejre min mors fødselsdag og været sammen med min veninde Nicoline. Det var rigtig hyggeligt og så har jeg også fået set en masse gode film. Så alt i alt en rigtig god uge. Jeg vil dog smutte igen, da jeg ikke har så meget andet på hjerte.
- Hvad synes i om billederne? & har i også haft en god uge?

LOVE MALENE

2 kommentarer: