19/09/2015

Belle Et Rebelle.

HELLO WORLD
Så er jeg tilbage på bloggen igen, med nogle billeder fra et photoshoot jeg fik taget med min kusine Jessica. Jeg synes selv de blev rigtig gode, vi tog billederne af hinanden til kl. 5 om morgenen. Jeg er rigtig glad for resultatet af billederne efter redigeringen. Jeg vil rigtig gerne høre jeres mening, om dem og jeg håber ikke, at i synes der er for mange billeder på et indlæg. 
Udover det har jeg haft rigtig travlt med skolen og lektierne. Så har ikke haft så meget fritid på det seneste. Sidste weekend var jeg til fætter/kusine fest, hvilket var mega hyggeligt, blev godt nok meget fuld, men havde det sjovt lige til det sidste. Ellers lavede jeg bare lektier resten af den weekend. I løbet af den her uge, har jeg kun nået at være sammen med min veninde Nicoline. Hvor vi fik snakket og spist noget lækkert mad. Rigtig hyggelig aften.
Lige nu nyder jeg bare min weekend med, at redigere billeder, slappe af, se film og lave lidt lektier. I morgen skal jeg ses med Jessica og drikke bubbletea og evt. træne polefitness.
Jeg var forresten også til polefitness igår hos House Of Pole. Det gik faktisk ret godt, men glæder mig til at blive bedre til, at hænge på hovedet på polen. Min krop er bare helt smadret i dag og har fået et par blå mærker efter træningen.
Ellers går det rigtig godt med det hele, er bare rigtig træt for tiden, men det er nu rart med en afslappet weekend. Jeg vil dog smutte igen, da jeg vil slappe lidt af og bare hygge med familien.
- Hvad synes i om billederne? Kom gerne med jeres ærlige mening.

LOVE MALENE

6 kommentarer:

 1. What a beautiful outfit! you look so chic from head to toe. I love your style.
  www.tomntins.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much, I'm happy to hear that! :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 2. Er så vild med billederne! Vildt at I stod så tidligt op...
  Kan især godt lidt det billede, hvor du står med siden til og har hænderne i håret :-)

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Altså der står i teksten af vi tog billeder til kl 5 om morgenen, så vi tog billeder hele natten. Men tusind tak, det er jeg rigtig glad for du synes! :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Synes det er nogle super fede billeder, og super redigeret :-) Hvor er i begge kønne!

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det er jeg rigtig glad for haha. :-D

   Love Malene ♥

   Slet