16/10/2015

Art Should Comfort The Disturbed And Disturb The Comfortable.

HELLO WORLD
Så er jeg tilbage igen på bloggen. Her er lidt billeder, jeg fik redigeret for et par dage siden. Har redigeret billederne af træerne på en dyster måde, da Halloween jo nærmer sig og billederne af den katten, er min veninde Nicolines kat. Så nuttet! Skal også sidst på måneden igang med et photoshoot, der også er Halloween inspireret med skull faces. Så det glæder jeg mig rigtig meget til. Indtil videre har jeg 4 modeller samt lånt fotostudie. Så håber jeg bare at det blir godt. Men makeuppen er det der kommer til at tage længst tid i dette photoshoot. Resultaterne af billederne kommer selvfølgelig på bloggen.
Udover det går det super godt. Jeg nyder bare efterårsferien med venner, familie, druk, film og afslapning. Det eneste der bare er nederen for tiden er, at jeg har lidt ondt i halsen, men det er ikke så slemt heldigvis. I ferien har jeg indtil videre været til barnedåb, været sammen med familien, slappet af og set en masse gode film, redigeret lidt billeder, været sammen med en gammel flamme på cafe, været sammen med min veninde Nicoline, slappet lidt mere af og gjort rent i hele huset, og i dag skal jeg til min kusine Karinas fødselsdags fest. Bare noget stille og roligt noget med god mad, kage og lidt druk. I morgen skal jeg til Bolig, Mad og Indretnings messe. Hvilket jeg også glæder mig til, og søndag bare ses med en ven og slappe af.
Det bedste af alt er, at jeg faktisk har vundet en rejse for to til Berlin i en uge, sammen med min kusine Jessica i en Tic Tac konkurrence samt 90 pakker Tic Tacs. Så det kunne ikke blive meget bedre! Føler mig i hvert fald mega heldig, og især da jeg fandt ud af at vi havde vundet. Så skal bestille rejsen med hende her senere i dag. Er bare glad for at hotel og flybillet er betalt for os, plus vi har fundet et 5 stjernet hotel som ville være perfekt. Så det bare lige hvornår vi skal tage afsted, men tager afsted enten dagen før nytårsaften eller i starten af Januar måned. Så det ser jeg også mega frem til, for vi har altid gerne ville rejse sammen, men aldrig gjort det helt alene sammen. Så glæder mig til at realiserer vores drøm. Men heldigvis har jeg været der 3 gange, så det blir nemt nok at finde rundt osv. Men jeg vil dog smutte igen, der kommer snart et par billeder jeg tog af den lille havfrue, samt nogle stemningsbilleder af efteråret ud på bloggen.
- Hvad har i lavet i efterårsferien? & hvad synes i om mine billeder?

LOVE MALENE

4 kommentarer:

 1. Lyder til du har haft en god efterårsferie. Min blev brugt på afslapningen og tid med familien :)
  Sikke heldig du er sådan at vilde en rejse til Berlin! Bare det var mig :D

  Knus
  guldstjernen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var den også! Lyder rigtig hyggeligt. :-) Ja jeg blev også helt overrasket, for jeg havde ikke regnet med at vinde. :-D

   Love Malene ♥

   Slet