22.01.2013

I Feel Good But A Little Bit SickHEY BLOGGEN
Føler mig lidt syg i dag, men jeg havde en sku en hyggelig nok weekend, sammen med familien og med min veninde Vanessa, som jeg overnattede hos fra søndag til mandag. Har det meget godt selvom jeg føler mig lidt syg. Glæder mig bare til at se de andre i morgen & til at se Kristin i morgen efter skole. Det blir godt. Savner hende, selvom vi tit er sammen. Men hun er den eneste der forstår mig bedst af alle mennesker. ♥ ♥ ♥
Regner også med at være sammen med min ven Lucas i weekenden fra min gamle efterskole, selvom jeg er inviteret til fest hos en fra efterskolen, hvor de fleste fra efterskolen kommer. Jeg magter det bare ikke rigtigt, for det er første gang jeg er blevet inviteret til noget med dem fra efterskolen, siden jeg stoppede. Og de har holdt en masse små fester, hvor jeg ikke har været  inviteret. Var heller ikke inviteret til den her til at starte med, som om jeg ikke har været en del af efterskolen og  ikke også savner at se folk. Men fuck det, det er fint nok. Vil hellere bruge min weekend, på folk der rent faktisk tænker på en. Lucas er heller ikke inviteret, men jeg glæder mig til at se ham.
MORE LATER LOVE MALENE  

12 kommentarer:

 1. Kender alt for godt situationen i forhold til efterskolen, og endnu bedre tanken om hellere at ville bruge tid på nogle, som man falder bedre i spænd med!

  Desuden en vildt fed blog! :-)
  Måske du har lyst til at følges?

  Nanna
  shitoglouisvuitton.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt at du kender til den samme situation, og ja præcis! :-)
   Manga tak, kigger lige forbi din blog, og vil da gerne følges.

   Knus Malene ♥

   Slet
 2. Malene jeg fostår godt at du er ked af at du ikke bliver inviteret, men du har jo heller ikke selv holdt kontakt med folk sådan rigtigt. Altså jeg mener sidst vi skrev sammen var i Marts? Og jeg er sikker på at hvis du havde gået året ud, så havde det ikke været sådan her. Jeg håber du er okay ❤ ❤❤ Kram A ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Har haft kontakt til nogle fra efterskolen, men det er også bare trættende når det kun er en selv der skal tage kontakt til folk hele tiden. & der var en grund til jeg ikke gik der året ud. Jeg blev alvorligt syg, som om det er en grund til at blive lukket ude. Jeg er bare glad for jeg stoppede der, og jeg er glad for at den efterskole også er lukket nu. Jeg er okay, for har aldrig haft det bedre, som jeg har det nu. Har de sødeste venner og veninder på gymnasiet, har en stor og god familie, en bedste veninde og føler mig stærkere end nogensinde. Så det rør mig ikke rigtig mere.

   Knus Malene ♥

   Slet
  2. Malene, prøv at se hvor meget du hadede efterskolen. Og du har aldrig fortalt mig, at du var syg? så hvorfra skulle jeg vide det? Der var ingen der lukket dig ude, jeg mener bestemt ikke jeg lukkede dig ude. Du var ked af det tit, og holdte dig for dig selv. Sådan opfattede vi andre det. Når man går på efterskole er det svært at holde kontakt til folk, og det ved du selv godt! Du havde en masse veninder på efterskolen. Men hvis vi alligevel ikke var gode nok for dig, hvad var vi så ?♥ Jeg prøver ikke at gøre dig sur, jeg prøver bare forstå at du har det sådan med os ♥ Kram Anne-Sofie....

   Slet
  3. Det var ikke på den måde jeg mente at blive lukket ude, følte at jeg blev lukket ude fra festerne med jer fra efterskolen. & jeg hadede ikke personerne eller jer fra efterskolen. Jeg elskede jer, og jeg ville have gjort alt for at komme tilbage der. Jeg savnede jer, jeg blev ved med at plage og be om at komme tilbage fordi jeg savnede jer. Men jeg var for syg. Men jeg hadedet ikke jer jeg hadedet efterskolen fordi jeg blev syg der. & jeg har fortalt dig, at jeg blev syg, at jeg blev indlagt på hospitalet efter jeg var stoppet der. Jeg er ikke sur, skriver bare det jeg føler. Jeg gik meget alene fordi jeg begyndte at høre ting, som ikke var der, jeg hørte stemmer, jeg vidste ikke hvad der var rigtig og forkert mere, jeg vidste til sidst ikke hvem jeg selv var. Hvordan kunne jeg fortælle det til jer, når jeg ikke engang selv vidste hvad der var galt med mig selv på det tidspunkt? Stemmerne blev ved, snakkede om mig. Som hvor er hun klam, prøv at se hende, hun er dum, hun spiller smart, hun er en kælling, en luder, hun burde dø.. ..Jeg sov ikke i to uger efter jeg havde stoppet, stemmerne blev ved, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jeg blev lukket inde et sted, som du nok ingen gang har lyst til vide nærmere om. Jeg levede i et mareridt på det tidspunkt. Det er det hele. Men jeg er bare glad for at jeg er rask nu. Og du ved ikke hvor meget jeg savnede jer alle sammen. Jeg elskede den efterskole, indtil jeg blev syg. Og har været så ked af at jeg skulle stoppe, men der var en grund til det. Men det er fortid nu.. & der er så mange andre ting der gør mig glad lige nu. Jeg ved bare ikke om jeg magter det..

   Malene ♥

   Slet
  4. Det også i orden, men du har aldrig fortalt mig det. Så jeg kunne ikke vide det jo.

   Slet
  5. Vi har ikke snakket sammen om det nej, men vi skrev lidt om det dengang jeg var syg, kan jeg huske. Har bare haft travlt med at blive rask igen, så jeg havde ikke overskud til at fortælle folk fra efterskolen det, når jeg selv skulle komme mig på de ting jeg fik at vide af hospitalet, læger og psykologer. Har bare skrevet hvad jeg følte og nu ved du det. Og der er ingen grund til at være fornærmet eller sur. Det er bare sådan jeg har det. & nu ved du hvad der er sket. & jeg er glad for du spurgte. Men nu ved du det.

   Knus Malene ♥

   Slet
 3. Fin blog.-)

  Knus
  http://bycarolines.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Det bedste er bare at være sammen med dem, som er ens gode venner :-) Be happy and smile!

  Knus Amanda

  P.s. du kan vinde et gavekort på 250,- til Footway på min blog. Kig meget gerne forbi og deltag her:

  http://amandavang.blogspot.dk/2013/01/footway-giveaway.html

  SvarSlet