14/02/2013

Happy Valentines Day


 
HEY THE BLOG
Håber i har det godt derude, er bare så glad i dag!!!! Det er jo valentines dag, og jeg blev inviteret ud, men måtte takke nej, da jeg hellere ville tilbringe denne dag med min bedste og trofaste veninde Kristin! Tror ikke jeg kan nævne hende for lidt, for hun er virkelig den bedste veninde man kunne ønske sig. Glæder mig til hun er her, hun overnatter hos mig så det skal nok blive en sjov dag i skolen i morgen, med alt for lidt søvn og alt for meget sukker! Billederne er taget på mit webcam så det er ikke ligefrem den bedste kvalitet, og formåede også lige, at ta' et billedet af dagens outfit. Hvad synes i? & har i haft en god valentines dag?   
HAPPY VALENTINES DAY EVERYONE LOVE MALENE

6 kommentarer:

 1. Åh, det lyder hyggeligt.. Jeg har været hjemme hele dagen, sumpet og skrevet med nogle mennesker, der faktisk laver noget i ferien - selv er jeg syg.
  Men det har nu egentlig været helt fint, selvom jeg har haft andre spændende ting at skulle lave - er ikke så vild med Valentines og sagde faktisk selv nej til en mindre date for at være sammen med veninderne (hvilket jeg så også måtte droppe) :)

  // Nana Maria // http://nanamariaoo.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww det så nederen at være syg! Var også selv syg i sidste uge. Men synes også bare det dejligt at slappe af derhjemme engang imellem. Men god bedring!
   & håber du hyggede dig alligevel. :-) Går heller ikke selv så meget op i det, det er meget sødt og sådan. & det er da også dejligt når man blir inviteret ud, og har det hyggeligt. Men det kan man jo altid gøre, lige meget hvilken dag det er. Det er jo som en hver anden dag. :-D

   Knus Malene ♥

   Slet
 2. Hvor er du køn :-)
  - mi kæreste gik all in med blomster, gave og en tur ud og spise :-)

  www.simonie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! & det lyder da rigtig lækkert :-D
   Knus Malene ♥

   Slet
 3. Lyder hyggeligt! :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var det også! Havde en dejlig aften! :-)
   Knus Malene ♥

   Slet