15.02.2014

Don't Trust Too Much. Don't Love Too Much. Don't Hope Too Much. Because That Too Much. Can Hurt You So Much.

HEY THE BLOG
Så er jeg her igen, med nye billeder og lidt nyt. Har ikke lige fået blogget, fordi jeg sov hos min veninde Sara fra onsdag til fredag. Så har ikke lige haft mulighed for at blogge. Men har fået snakket nogle problemer igennem men hende, og det var bare rart at få ud. Alt det omkring min eks, fyre, den skole jeg går på nu osv. Men føler mig endelig fri fra problemerne. Har været rigtig nede de seneste dage, men det føles som om alt endelig er på plads i mit hovedet igen og jeg kan få fred. Er rigtig glad for jeg ikke har noget kørende med nogen  fyre lige nu, for man skal først være glad før man kan gøre en anden glad. Er stadig ikke helt kommet over min eks. Altså det ikke fordi jeg er ked af det over det mere, eller tænker så meget på det. Men er ikke klar til at finde mig end ny fyr. Har bare brug for at more mig, leve single livet og finde mig selv. For det er bare gået galt hver gang jeg er faldet for en fyr, fordi jeg ikke er kommet ordenligt over en eks, så min vrede og frustration går ud over dem. Jeg er på en måde forelsket i tanken om at være forelsket. Men det betyder nødvendigvis ikke at jeg hurtig blir forelsket i folk. For jeg er blevet koldere med tiden og der skal meget mere til end søde ord. Meget personligt indlæg, men havde bare brug for at få det ud. Udover det er jeg ved at være på toppen igen. I dag slapper jeg bare af derhjemme, hygger mig med min familien & så står den bare på ren afslapning og forkælelse. Jeg vil dog smutte igen, men jeg håber i har det godt derude og nyder at vejret endelig er ved at blive bedre. Hvad synes i forresten om mine billeder?
LOVE MALENE

14 kommentarer:

 1. Det er sådan nogle smukke billeder.<3
  Følger dig nu.
  Vonsnef.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Er jeg rigtig glad for du synes! :-D Okay følger dig lige straks tilbage. :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 2. Virkelig flotte billeder, søde du :-)
  Det er skam også helt okay, at du ikke vil finde en ny fyr nu. Tror det er bedst, at du bare er dig selv nu, og har det sjovt og godt med familien og veninderne - fordi de vil altid være hos dig <3
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak! :-) Ja præcis, det blir også bare dejligt at finde sig selv, og lave de ting der gør en glad. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Godt at du har fået styr på det nu. Det ender altid med at påvirke en rigtig dårligt når man går rundt med sådan nogle problemer.

  Kig gerne forbi:
  sweetlikehoneypie.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er i hvert fald dejligt at have fået det ud og snakket/skrevet om det. Så jeg endelig kan få fred fra alle de problemer jeg har haft omkring fyre. Har i hvert fald forstået tingene bedre nu. & tak. :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 4. fede billeder!
  vi kan hverken leve eller leve uden de drenge, de skaber sgu så mange problemer, men får os på den anden side også os til at føle os så specielle, det er sgu ikke nemt. Nogle gange er det også bare lækkert at være single, bare more sig, og ikke tænke på man har en kæreste der hjemme! Nyd det, du er så ung, du skal have det sjovt. Jeg ved godt de drenge kan sårer så frygteligt meget, og kan være så forbandet svære at komme over, men man bliver nødt til at indse se at de ikke er ens tårer værd, og at livet er for kort til at gå og være ked af det! Lyder godt at tingene er ved at falde på plads i dit hoved!

  god søndag <3
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! & du har helt ret. Tiden kommer, når jeg er klar til at finde Mr. Right. Forresten tak for din søde kommentar, og at du gir dig tid til at læse mine indlæg. Det er jeg rigtig glad for!

   Love Malene ♥

   Slet
 5. flotte billeder, og godt at du har fået styr på tingene. :)

  kig forbi,
  http://stinewinth.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak & ja det er rart at der ikke er så meget at tænke på mere. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 6. Hej mange tak for din kommentar på min blog.
  Jeg følger dig nu via bloglovin og ser frem til at du gør det samme med mig :)
  Rigtig god dag!
  www.mit-paradis.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, følger dig nu på bloglovin. :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 7. Rigtig fine billeder! <3
  www.michellebf.blogspot.dk

  SvarSlet