06.04.2014

The Creative Adult Is The Child Who Survived.


HEY THE BLOG
Så er jeg her igen med lidt nye billeder. Har ellers haft nogle travle, men gode dage igen, hvor jeg har fået taget endnu flere billeder i studiet. Så jeg glæder mig rigtig meget til, at de er klar til at komme ud på bloggen.
Udover det har jeg haft en god weekend, sov sammen med min bedste veninde/kusine Jessica fra fredag til lørdag, hvor vi hyggede os med film, champagne, chips & en masse girl talk. Det var mega hyggeligt, og vi fik snakket og grinet en del som altid. Ved ikke hvad jeg ville gøre uden Jessica i mit liv.
Igår var jeg bare sammen med familien, hjemme hos min fætter, hvor vi bare hyggede og så en masse film. Det var meget hyggeligt, selvom jeg var helt smadret. I dag står den bare på træning og ren afslapning. 
Nu er der heller ikke længe til, at jeg skal rejse til Paris med min søster. Glæder mig så meget, da jeg også har læst på vejret, at det bliver mega varmt derhenne i påsken. Så det skal nok blive dejligt!
Så har jeg også vundet min nr 2 giveaway jeg har deltaget i, som der snart vil komme nogle billeder ud af på bloggen. Samt nogle billeder af mine seneste køb & gaver fra min fødselsdag.
Jeg håber i har det godt derude alle sammen og har haft en skøn weekend.
- Hvad synes i om mine billeder? & hvad har i foretaget jer i weekenden? 
LOVE MALENE

6 kommentarer:

 1. Det lyder som om, du har haft en dejlig weekend :-)

  God søndag!
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var i hvert fald hyggeligt! :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 2. Jeg har det personligt lidt blandet med grafitti. Det kan have sin kunstneriske charme, men samtidig tænker jeg: gadeuorden :-)

  // hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det faktisk på samme måde omkring grafitti. Altså så længe det er pænt graffiti, hader små tags, hvor der ikke er gjort noget ud af det. Men der hvor jeg har taget disse billeder er et sted, hvor folk har fået lov til det, plus at folk har gjort noget ud af det. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Jeg har altid været ret vild med graffiti. Det gør virkelig noget ved en grå by! Wauw, hvor er det bare flot. Et super fint spot, du har fundet til dine billeder.
  Jeg vil følge din blog. Måske har du lyst til at følge min også? Den er ny, så jeg prøver at blive opdaget på en eller anden måde - måske vil du hjælpe mig ved at følge med? Knus Maria!
  http://paahovedetafmaria.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, kan også rigtig godt lide flot graffiti. Kigger helt klart forbi din blog med det samme! :-D

   Love Malene ♥

   Slet