24/03/2014

Delicious Food From The Week & Now Twenty Years Old.


HEY THE BLOG
Så er jeg her igen, fik ikke lige blogget som jeg har lovet. Men har fået redigeret en hel del billeder her på det sidste. Så det projekt, jeg har været igang med, kommer snart på bloggen. 
Udover det havde jeg fødselsdag igår og jeg er nu 20 år, selvom det ikke føles sådan. Men meget har ændret sig på de 20 år. Det er i hvert helt vildt mærkeligt at tænke tilbage på, hvordan jeg var før til den person jeg er nu. Fra den generte/stille pige til en social, glad og imødekommende pige, der elsker at snakke med alle mennesker nærmest. Føler bare endelig at jeg kan være mig selv 100% eller den følelse har jeg haft i lang tid efterhånden. Men dengang følte jeg ikke rigtig at jeg passede ind, især i folkeskolen var jeg meget genert. Nu er alt bare forandret, også fordi jeg ikke ville være den stille/generte pige mere. Så jeg ændrede det fuldstændigt, så jeg kunne føle at jeg var mig selv 100% hele tiden. Har både været helt nede i det sorteste hul, indlagt på hospitalet og kommet ud af mørket igen. Med så meget ny viden og erfaring på livet. & kommet op igen stærkere end nogensinde. Men man ved heller ikke hvordan det føles at være lykkelig, hvis man aldrig har prøvet at være ulykkelig. Jeg kunne i hvert fald aldrig have klaret det uden min store familie, min mor, min søster, min far og mine nærmeste venner. Så tak fordi at i altid er der for mig. Jeg elsker jer.   
Min kreativitet har der aldrig været noget galt med, men at være kreativ er en stor del af mit liv. Min kreativitet vil jeg aldrig give slip på, lige meget hvor gammel jeg blir,  for jeg kunne ikke forestille mig et liv uden kunst & musik. Føler bare endelig jeg er det rigtige sted, og er på rette vej mod det mål jeg så længe har arbejdet for. At blive mediegrafiker, så jeg kan komme ind i reklamebranchen. Ved det er hårdt at finde praktikplads, men det er en af mine store drømme at blive. Har også den gode nyhed, at jeg måske bliver freelance fotograf på Roskilde festival & til koncerter i dk generelt. Får godt nok ikke løn for at tage billeder til koncerterne, men får gratis billetter til alle koncerter i dk & vip/backstage skilt. :-D 
Det øverste billedet er forresten et billedet af min fødselsdags kage, som min søster lavede igår. Fra en ide jeg havde, som min søster gjorde til virkelighed med lidt hjælp fra mig.  
Det andet billedet er Bubble Tea fra The Mad Hatter Café, som jeg var på i torsdags sammen med to af mine tætteste veninder i København, og så var vi selvfølgelig også ude at nyde det gode vejr.
Sushi billederne er fra i weekenden, hvor min familie og jeg tog i biografen, spiste på restaurant Zhiki, for at fejre min fødselsdag. Mega hyggeligt & vi fik set filmen 12 Years a Slave. Rigtig god film og meget realistisk. Har ellers haft  en virkelig dejlig uge, med nogle dejlige mennesker. Men jeg vil dog smutte igen alle sammen.
Håber i nyder foråret og det dejlige vejr. 
- Kan i lide billedet af kagen og billedene? & er der noget i synes, der kunne være spændende at læse om på min blog?
LOVE MALENE

16 kommentarer:

 1. Hvor lækkert!

  Knus http://www.gittemary.com/

  SvarSlet
 2. Delicious. *__*
  Lovely greets Nessa

  SvarSlet
 3. Lækre billeder, yum!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Uh ser lækkert ud!
  Det er vildt lang tid siden jeg har læst blogs men hvor er din blog stadig fin (:
  Jeg har en giveaway kørene med en lækker præmie kig endelig forbi : http://silleagerskov.blogspot.dk

  //Sille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for at høre. Elsker at høre folks meninger, om mine billeder og om min blog. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 5. årh hvor lækkert!

  Kig gerne forbi min blog, hvor jeg har en lækker giveaway igang!
  - Stinewinth.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den smager også rigtig godt. Det er chokoladekage med nødder med chokolade mousse inde i midten og ovenpå. Så der bær på toppen så, der bare er noget som er sundt på den, og så mørkt smeltet chokolade på siderne af kagen. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 6. Det ser enormt lækkert ud

  knus hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Svar
  1. Ja, det var det skam også! :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 8. ååh lækre mad billeder, lækkert mad, åååhhh. elsker simpelthen at se billeder af mad, desværre bliver man bare så sulten, men hvor ser det dog bare skide lækkert ud.

  knus
  http://every-part.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kender det for godt! Men tusind tak! :-D

   Love Malene ♥

   Slet