28/03/2014

Sometimes All You Have To Do Is Forget What You Feel & Remember What You Deserve. HEY THE BLOG
Så jeg tilbage på bloggen igen. Og har endelig modtaget armbåndet fra den giveaway jeg vandt. Armbåndet vil komme på bloggen i morgen, så det glæder jeg mig til at vise jer. Udover det er jeg mega HAPPY for tiden. Alt går bare som det skal, både i skolen og derhjemme. Igår fik jeg også snakket med chefen for freelance fotografer i Roskilde & har fået jobbet. Så glæder mig rigtig til, at jeg skal fotografere til koncerter og den slags. 
Har også fundet ud af, at jeg skal rejse med min søster i påskeferien, så vi er igang med at finde rejser. Enten blir det Paris, Barcelona, Madeira eller Edinburgh. Men vi er stadig i tvivl om, hvad destinationen blir. Har været i Paris mange gange dengang jeg var yngre, men savner bare Paris. Elsker virkelig den by. Men det er nu også dejligt i Madeira! Savner virkelig også bare sol & varme. Bare ligge på en sandstrand med udsigt ud til det tyrkise hav og komme lidt væk fra det hele. Glæder mig i hvert fald vildt meget til at rejse i påskeferien! Det har også bare været endnu en dejlig uge, med en masse skønne mennesker. Igår var jeg sammen med min kusine/bedste veninde Jessica & min veninde Tenna. Det var mega hyggeligt og vi fik snakket en del.
I dag har jeg bare slappet af hjemme, da jeg ikke rigtig kunne falde i søvn i nat. Så har bare sovet det meste af dagen, og gået en lang tur med en af mine venner.
Her er forresten nogle efterårsbilleder, jeg fik taget i den senere tid af den smukke natur. Så jeg håber i kan lide billederne. Det projekt jeg også har skrevet om, i mine tidligere indlæg, vil komme på bloggen i morgen, samt armbåndet jeg vandt i giveawayen fra Goldheart.
- Er i også glade for at foråret endelige er tilbage? & hvad synes i om mine billeder? 
LOVE MALENE

4 kommentarer:

 1. Rigtig fine billeder, og det lyder lækkert med en ferie i påsken :-)

  God weekend!
  www.kunsanne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, og ja glæder mig til at komme lidt væk fra det hele. :-D & i lige måde!

   Love Malene ♥

   Slet
 2. Skønne billeder :)

  // Liselotte

  SvarSlet