01/11/2015

Old Ways Won't Open New Doors.


HELLO WORLD
Så er jeg tilbage på bloggen igen. Alt går stadig rigtig godt. Photoshootet i fredags, hvor jeg stod model gik også rigtig godt. Det gik bedre end forventet, da jeg arbejdede med en rigtig god fotograf. Så nu glæder jeg mig bare til at se resultatet af billederne. Jeg har brugt ugen på skolen, lektier, venner, druk, photoshoots og familien. Hvilket har været rigtig hyggeligt!
I fredags efter photoshootet, tog jeg på bar med min veninde Sara, som jeg ikke har set i lang tid. Det var rigtig rart at se hende igen og vi havde det hyggeligt som altid. Igår var jeg sammen med min søster Michelle, hvor vi tog i biografen for at se gyserfilmen Grimson Peak. Den var virkelig god og virkelig godt lavet. Men jeg skulle bare ind og se den, da instruktøren  bag filmen, generelt kun laver gode film. Hans film er dystre på en kreativ måde, men alligevel også rigtig smukke med noget psykologisk inde over dem. Instruktøren bag Grimson Peak er Guaillermo Del Toro, og han står også bag filmen Pans Labyrinth. Der også stærkt kan anbefales, hvis man er til eventyrs gyserfilm.
Billederne på bloggen er lidt stemningsbilleder på efteråret. Med de mange smukke varme farver. Resten af søndagen vil jeg bare bruge på ren afslapning med familien og lidt lektier. Jeg glæder mig også bare til i morgen, da jeg skal til frisøren. Da mit hår er blevet så langt at det irriterer mig. Så jeg glæder mig da til lidt selvforkælelse. Ved bare ikke helt, hvad jeg skal gøre ved det, om det skal være kort, eller om jeg bare skal have ordnet spidserne samt piftet det op igen. Men jeg vil dog smutte igen. Håber i alle sammen kan holde varmen i det kolde vejr! 
- Har i haft en god uge? & hvad synes i om efterårs billederne?

LOVE MALENE

6 kommentarer:

 1. Super fine billeder!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Er jeg rigtig glad for du synes. :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 2. super fedt indlæg, og super super fede billeder de er virkelig pæne

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Er jeg glad for du synes. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Virkelig flotte billeder !

  Jeg har normineret dig til The Liebster Award, som er en god måde at lære andre blogge at kende på. Jeg håber, at du vil give det et kig, og svare på de spørgsmål jeg har givet dig :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak er jeg da glad for du synes! :-D
   Kigger lige forbi din blog så og svarer på dine spørgsmål i et af mine næste par indlæg. :-)

   Love Malene ♥

   Slet