28/06/2015

DIY // Happiness Can Be Found Even In The Darkest Of Times When One Only Remembers To Turn On The Light.


HELLO WORLD
Så er jeg tilbage igen med det projekt, jeg skrev om i det tidligere indlæg. Omkring det med vasen, de bølgede grene og lys kæden. Her er så resultatet af den, hvilket jeg er rigtig glad for. Den blev i hvert fald som jeg regnede med. Og så er den også bare rigtig hyggelig at have stående, håber da i også synes om den. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den, men den var alligevel lidt dyr at  lave. Vasen kostede mig 130 kr. og lys kæden kostede mig 150 kr. Grenene klippede jeg af et troldetræ i min kusines have. Så den kostede 280 kr at lave. Men man kan sikkert godt lave den gratis eller billigere, hvis man har en stor vase og  har en lys kæde. Plus nogle bølgede grene.
Udover det har jeg det stadig rigtig godt. Nyder bare ferien og slapper af for tiden. Forhåbentlig finder jeg også snart ud af, om min familie og jeg skal ud og rejse i løbet af næste uge. Jeg håber rigtig meget at det blir til noget, men hvis det blir til noget skal vi til Portugal. Jeg har godt nok været der en gang før, men det var virkelig også lækkert dernede, med en masse sol, god mad, pool og palmer. Så nu må jeg se om det blir til noget. Håber bare, men vil ikke sætte for høje forventninger.
Der udover tror jeg også at jeg vil lave en Bucket List For The Summer på bloggen. Jeg ville bare ønske at vejret snart ville blive mere solrigt, er ret skuffet over vejret for tiden. Men har hørt at det skulle blive rigtig sommervejr fra onsdag af. Så nu håber jeg bare at de har ret.
Jeg vil dog smutte igen, da jeg ikke rigtig har mere på hjerte.
- Hvad synes i om mit projekt? & skal i rejse til sommer?

LOVE MALENE

10 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud!

  http://liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare fint ud:)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Det blev super fint! -Og en sommer bucket list er en super god idé -har også overvejet at lave noget lignende (:
  Håber at du har en skøn dag!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak. Ja fik faktisk idéen fra en anden blog. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 4. Det ser bare super godt ud! :D

  - guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet