12/07/2015

Madeira // Travel Its The Only Thing You Can Spend Money On That Will Make You Richer.

HELLO WORLD
Så er jeg tilbage igen med lidt nyt. Jeg har fundet ud af, at jeg skal rejse til Portugal med familien og jeg rejser på tirsdag kl 7 om morgenen og jeg er væk i 8 dage, Så glæder mig rigtig meget til at komme ned til varmen, nu da vejret ikke er så godt i Dk for tiden. Jeg har godt nok været der før for tre års siden, men glæder mig stadig, nu da jeg sidst var i Skotland på en by-rejse. Så glæder mig til en afslappende rejse, med massere sol, palmer, pool og strand. De første billedetcollager, har jeg lavet af nogle billeder jeg tog, sidst jeg var i Portugal. Så de passede perfekt til dette indlæg. Det sidste billedet, er bare noget mad jeg fik fornylig lavet af min mor. Det smagte forresten super godt.
Udover det går det super godt, havde nogle rigtig hyggelige dage med Jessica, hvor vi fik shoppet lidt, spist en masse god og lækker mad, spist brændte skumfiduser og set film. & selvfølgelig snakket og grinet en del. Så det var mega hyggeligt. 
Så har jeg også fået lavet et maleri til værelset, som er blevet rigtig godt, synes jeg selv. Med en masse glimmer, jeg glæder mig i hvert fald til at vise jer det på et tidspunkt. Men jeg magler stadig at male tre mere.
Udover at jeg har det mega godt. Har jeg det for første gang i rigtig lang tid, følelsen af at jeg er fri og og det at være single er virkelig rart og fedt. Føler at jeg har fundet mig selv igen 100%. Føler mig virkelig stærk og føler ikke at jeg har brug for en fyr for at være lykkelig. Som om jeg har fundet min indre ro. Synes bare nogle folk blir ynkelige i et forhold, og det at man skal bekymre sig om en anden, eller at folk blir kærestekedelige og mister deres venskaber pga. det. Så er jeg helst fri. Det ikke så meget fordi, at jeg ikke kan finde nogen, det er mere det at de bare ikke er de rigtige eller at jeg ikke føler noget for dem. Eller også er det fordi de er klamme eller kun tænker på en ting, som jeg ikke er interesseret i. Så det er rart ikke at føle følelsen af at mangler noget i sit liv. Så jeg føler mig lettet og befriet! Så det kunne ikke være bedre.
- Hvad synes i om billederne? & skal i også rejse eller har i været ude at rejse denne sommer?

LOVE MALENE

10 kommentarer:

 1. nice post :)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Angående din kommentar på min blog, så har jeg fulgt dig på bloglovin.
  Hvis du har interesse, så kan du finde min blog på facebook hehe <3

  Kram // www.facebook.com/ahmfashion

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay det vil jeg gøre. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Ih hvor snyd, god tur!

  - Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej søde, du skrev på min blog om vi skulle følges.
  Det kan vi da sagtens! Over Facebook eller Bloglovin' måske? <3

  Kys,
  www.victoriakwaan.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay over bloglovin tænker jeg. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 5. Skønne billeder! :) Rigtig god ferie til dig :)

  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet