14/11/2016

New In // A Smile Is The Best Makeup A Girl Could Wear.HELLO WORLD
I dag vil jeg gerne vise jer mine seneste makeup køb.  Paletten er en contour og highlight palette fra NYX. Lingerie liquid læbestiftene er også fra NYX. Læbestiften Whirl er fra M.A.C. Børsten til brynene er også fra M.A.C. Dipbrow pomade og brow wiz er fra Anastasia i farven chocolate, som jeg bestilte på nettet. Da prisen på nettet er billigere end i de butikker man kan købe dem i. Jeg er faktisk overrasket glad for mine køb, for det meste plejer jeg næsten kun at købe makeup fra mærket M.A.C, men jeg trængte bare til at prøve noget nyt. Jeg er især glad for makeuppen fra Anastacia til mine bryn. Jeg kan helt klart anbefale både dipbrow pomade og brow wiz. 
Udover det går det rigtig godt. Er kommet godt igang med træningen igen, men holder en pause i dag, da jeg er øm i hele kroppen.
I morgen skal jeg ses med min veninde Marianna, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, da jeg ikke har set hende i et år. Fordi hun har været ude at rejse, så det skal nok blive hyggeligt med en tur på strøget med hende.
Jeg ser også vildt meget frem til fredag, da jeg skal se Linda P's one man show "Normal?" sammen med familien. Har aldrig set nogle af hende shows in real life, kun i tv. Så jeg glæder mig til at se det.
Forresten kan man nu få en gratis Eos læbepomade HER. Men man skal være hurtig da de kun gir 10.000 ud gratis. Jeg venter bare på at jeg får min læbepomade med pomegranate raspberry.
Jeg vil dog smutte igen, men skriver snart igen.
- Hvad er jeres seneste makeup køb?

LOVE MALENE

6 kommentarer:

 1. Hejsa, har set din kommentar på min blog, og følgere dig allerede. har jeg gjort længe :)

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay great, jeg var nemlig ikke helt sikker på om jeg fulgte dig. Men det gør jeg. :-)

   Love Malene ♥

   Slet
 2. Velkommen tilbage, Malene!
  Lækre makeup køb du har gjort dig :-)
  Mit seneste køb var nogle Colourpop produkter <3

  Knus Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Ej hvor lækkert. :-D

   Love Malene ♥

   Slet
 3. Vildt lækre køb du har dig - ejer mange af de samme produkter, og de er virkelig fantastiske!
  www.couturecrash.com

  SvarSlet