22/01/2017

Drunk Words Sober Thoughts.
HELLO WORLD
Så er jeg tilbage på bloggen igen med en masse nyt. Jeg har haft ret travlt igen, så har ikke blogget så meget. Jeg har brugt meget af tiden på en masse familiefester med tequila druk, på veninder og en fyr jeg er begyndt at date. Så det er meget dejligt at bruge tiden på. Jeg ved ikke om det fører til noget mellem mig og ham endnu. Men det må tiden vise. Han gør mig i hvert fald glad og vi har tilbragt meget tid sammen her på det sidste.
Jeg er blandt andet også startet på uddannelse igen, men skal dog skifte holdet jeg går på til et flex hold. Det er meget rart at komme igang med noget igen og få en mere normal hverdag. 
Så skal jeg blandt andet også snart rejse med min kusine Jessica her til februar, hvor vi rejser til Paris. Da jeg var så heldig at vinde en rejse for to. Så det glæder jeg mig rigtig meget  til, da vi aldrig har rejst alene sammen. Så det bliver rigtig spændende og en rigtig tøsehygge tur! ♥
Udover det har jeg det godt, alt går fint og har det faktisk rigtig godt for tiden. 
I morgen skal jeg være sammen med fyren jeg dater og om aften kommer Jessica over og sover. Plus så skal vi have bestilt rejsen til Paris.
Jeg vil dog smutte igen, men jeg håber i har det godt derude.
- Hvad synes i forresten om billederne?

LOVE MALENE

2 kommentarer:

  1. beautiful blog :)
    i'm following you ♥
    www.blog017.blogspot.com

    SvarSlet